10 years of Diabolic Heaven

10 years of Diabolic Heaven Image

10 years of Diabolic Heaven

Last saturday Diabolic Heaven celebrated it’s 10th anniversary. We started the celebration with a friendly indoor HAT tournament for old and current players. We welcomed a couple of players from frisbeeclub Helchteren, who started playing Ultimate with Diabolic Heaven.The

tournament consisted of a round robin between 6 teams. Miraculously the innocent hand of Sigi managed to pick 3 random teams, one junior team, one vintage team(older players and Ivan from Huyltimate) and a women team.

The juniors and ladies had some extra tournament practice before the juniors day and the the womans indoor competition. After the tournament we all went to get some healthy food at the local MCDonalds. We needed energy for the party!   Sigi made a nice presentation about the history and future of Diabolic Heaven. Quite amazing what our team managed to achieve in only ten years. We played, and won several tournaments. Other teams voted us most spirited at numerous occasions. We won 2 Belgian titles in 2011 (BUIC mixed and BBC). The future is looking bright as well, with a lot of new young players, a student team and the solid base we build up during the years. The mayor of Hasselt couldn’t make it to the celebration, but the Alderman of sports (schepen) came to congratulate her. We thanked her and the sports department of our city for many years of collaboration. We also gave a special thank you gift to Yves, who was a volunteer for the soccer team that lets us use their fields for Ultimate practices and tournaments. Yves probably never touched a disc in his life, but helped us use the fields, kept the bar filled and the hot water running. And another big thank you went to Joris, who was our treasurer for many years, but decided to retire now.   As a little surprise to Sigi, the players made a pledge to the team. In which we promise to always work hard, play spirited, and respect the rules of the team. Giving a piece of paper with an oath is a nice gesture, and it means a lot to us. But we also wanted to give something more  concrete, so we decided to chip in and pay for Sigi’s Sockeye training camp in Italy.   After the official part, we partied till early morning, Diabolic Style!

Author | admin Comments | 0 Date | January 13, 2012

categories & tags

In General

 • Facebook

  Op zaterdag 3 maart trekt de Hasseltse frisbee club Diabolic Heaven naar jaarlijkse gewoonte met al hun potten, pannen en voor één keer zonder frisbee naar de Gildenzaal in Kuringen!

  "Waarom?" Omdat dan de befaamde pasta-dag plaatsvindt!

  "Dat is precies zo duur?"
  Nee hoor! Het is een ALL YOU CAN EAT- formule. Dat wil zeggen dat je zoveel mag bijvragen als je wilt, mmm! De prijzen zijn 12 EUR voor volwassenen en 6 EUR voor kinderen onder 13 jaar. Afhalen kan uiteraard ook, dit aan 10 EUR!

  "Helaas, ik kan 's avonds niet..."
  Geen probleem! Kom dan gerust 's middags enkele borden pasta verorberen tussen 11u30 en 14u00!

  "Sorry, ik ben vegetariër..."
  Ook aan jou hebben we gedacht! We hebben dit jaar weer vier verschillende soorten pasta, voor ieder wat wat wils dus!

  Kom het ontdekken en we bezorgen je een overheerlijke
  middag (11:30 tot 14:00) of avond (17:30-22:00)! Je zal er zeker geen spijt van krijgen! ;-)

  Buon appetito! 🍝

  Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van Diabolic Heaven of via inschrijving per e-mail naar yannickvanvoorden@gmail.com met vermelding van het aantal personen + het uur waarop jullie wensen te komen.

  We danken jullie alvast voor jullie steun!

  Oh ja, gelieve niet met de borden te gooien, vraag gerust achter een frisbee! ;-)
  ...

  The Italian Job 2018 - Diabolic Heaven pasta-dag!

  March 3, 2018, 11:30am - March 3, 2018, 10:00pm

  Op zaterdag 3 maart trekt de Hasseltse frisbee club Diabolic Heaven naar jaarlijkse gewoonte met al hun potten, pannen en voor één keer zonder frisbee naar de Gildenzaal in Kuringen! "Waarom?" Omdat dan de befaamde pasta-dag plaatsvindt! "Dat is precies zo duur?" Nee hoor! Het is een ALL YOU CAN EAT- formule. Dat wil zeggen dat je zoveel mag bijvragen als je wilt, mmm! De prijzen zijn 12 EUR voor volwassenen en 6 EUR voor kinderen onder 13 jaar. Afhalen kan uiteraard ook, dit aan 10 EUR! "Helaas, ik kan 's avonds niet..." Geen probleem! Kom dan gerust 's middags enkele borden pasta verorberen tussen 11u30 en 14u00! "Sorry, ik ben vegetariër..." Ook aan jou hebben we gedacht! We hebben dit jaar weer vier verschillende soorten pasta, voor ieder wat wat wils dus! Kom het ontdekken en we bezorgen je een overheerlijke middag (11:30 tot 14:00) of avond (17:30-22:00)! Je zal er zeker geen spijt van krijgen! ;-) Buon appetito! 🍝 Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van Diabolic Heaven of via inschrijving per e-mail naar yannickvanvoorden@gmail.com met vermelding van het aantal personen + het uur waarop jullie wensen te komen. We danken jullie alvast voor jullie steun! Oh ja, gelieve niet met de borden te gooien, vraag gerust achter een frisbee! ;-)

  View on Facebook

  Yesterday Diabolic Heaven rocked the annual Christmas party! A nice ending for 2017, but already focussed on 2018!

  Let's make it a great year together! ⚡️

  Also a special thanks to Fery and Ellen for having us over! 👏

  #BetterWatchOut2018 #LetsGoHeaven
  ...

  View on Facebook

  Last Christmas I gave you my disc, but the very next day, you hucked it away!

  Nonetheless, Diabolic Heaven would like to wish you all a Merry Christmas! 😉🌲
  ...

  View on Facebook

  Onze eerste ploeg speelt vandaag ultimate frisbee in Ka2 in Hasselt. Gewonnen van Leuven en Eigenbrakel. Dadelijk nog Brugge en Brussel op het menu! Support Diabolic Heaven at BUMIC 2017 - day II ...

  View on Facebook

  Zin in iets anders dan een luie zondag? Kom de mixed ploeg zondag 17 december dan zeker aanmoedigen in de sporthal KA2 op de 2de speeldag van het Belgisch indoor kampioenschap Ultimate Frisbee! 💥 ...

  View on Facebook