Inschrijvingen voor Love at First flight V zijn open!

    Home  /  General  /  Inschrijvingen voor Love at First flight V zijn open!

Inschrijvingen voor Love at First flight V zijn open! Image

Inschrijvingen voor Love at First flight V zijn open!

Op 27 en 28 juli organiseert Diabolic Heaven zijn jaarlijkse outdoor tornooi Love at First Flight al voor de 5de keer. Love at First Flight is een tornooi voor beginners (max. 3 jaar ervaring) en junioren (max. 18 jaar) of een mix van beiden.

Afgelopen jaar hebben we dit lijstje met succes aangevuld met ervaren vrouwenploegen. Meer info en een inschrijvingsformulier vinden jullie op de site van Love at First Flight: laff.diabolicheaven.be.

Hopelijk tot dan!

Author | admin Comments | Comments Off on Inschrijvingen voor Love at First flight V zijn open! Date | March 11, 2013

categories & tags

In General