Diabolic Heaven COED-Kampioen BUIC 2010-2011 !!!

  Home  /  Competition  /  Diabolic Heaven COED-Kampioen BUIC 2010-2011 !!!

Diabolic Heaven COED-Kampioen BUIC 2010-2011 !!! Image

Diabolic Heaven COED-Kampioen BUIC 2010-2011 !!!

Tot voor kort kende iedereen onze COED-ploeg enkel omwille van hun oogverblindende schoonheid en gracieuze stijl, maar daar kwam afgelopen zondag verandering in.

Het COED-team van DH (Diabolic Heaven), beter bekend onder de noemer “Team Awesome”, wist zich op eigen veld te kronen tot Belgisch Kampioen indoor Ultimate (BUIC) in de COED of gemende divisie. Hiermee is “Team Awesome” meteen ook de eerste ploeg die zich die titel mag opspelden.

In de finales van het BUIC* mixed nam DH het op tegen de Schijnwerpers (Antwerpen), op dat moment nog op een gedeelde eerste plaats met DH, Gentle Black Scuds (Gent), Gentle Green Scuds (Gent) en XLR8RS (Brussel). Het beloofde een spannende strijd te worden.
De dag wordt ingezet met een knappe 11-5 van DH tegen Gentle Black Scuds (nr. 3 in de finale ranking). Diabolic Heaven is klaar om de titel te veroveren.
Onmiddellijk erna tonen ook de Schijnwerpers dat ze klaar zijn voor het duel om de titel. De Brusselse XLR8RS worden met 10-5 weer richting de kleedkamers gestuurd.
Het Gentse onderonsje tussen de Black Scuds en Green Scuds draait uit in het voordeel van de zwarthemden: 10-5.
In hun 2de wedstrijd heeft DH het onverhoopt lastig met de XLR8RS. DH weet uiteindelijk wel het laken naar zich toe te trekken met 10-7. Dit zijn de wedstrijden die uiteindelijk het verschil kunnen maken in een kampioenschap. Een kampioen wint ook de wedstrijden waarin het net iets minder lekker loopt.
Ook voor de Schijnwerpers verloopt de 2de wedstrijd moeizamer dan voorzien. De Gentle Green Scuds spelen goed mee, maar moeten uiteindelijk toch de duimen leggen met 11-7.
De Black Scuds tonen nog maar eens waarom ze bij de top 3 gerekend mogen worden. In een zeer intense en hevige wedstrijd walsen ze over de XLR8RS met 10-2.
Tijd voor de ultieme confrontatie, de officieuze finale van BUIC mixed 2010-2011. Diabolic Heaven vs. Schijnwerpers, tot dan toe op een gedeelde eerste plaats. The winner takes it all! Met eeuwige roem als inzet belooft dit een thriller in ware Hitchcock stijl te gaan worden. Beide ploegen kennen een zenuwachtige start, waardoor het eerste punt pas na 6 min wordt gescoord: 0-1 voor de Schijnwerpers. De zenuwen blijven Team Awesome parten spelen: 1-3 tussenstand. Maar DH vecht zich terug in de wedstrijd en komt 4-3 voor. Op het nippertje weten de Schijnwerpers de score toch nog terug in evenwicht te brengen. Een univers point moet beslissen over deze uiterst spannende veldslag. DH vertrekt met het voordeel van de offence. Maar, na enkele turnovers kunnen de Schijnies het afmaken met een knappe flow langs de zijlijn. 4-5. Schijnies kampioen?
Weg met de Hasseltse droom om COED kampioen te spelen. “De Schijnwerpers gaan hun laatste wedstrijd toch niet verliezen zeker?” Maar Gentle Black Scuds denkt hier blijkbaar anders over. In een hevige wedstrijd kunnen de Schijnwerpers maar geen afstand nemen van Gentle, en zo staat er bij het eindsignaal een onverwacht gelijkspel op het bord. Opnieuw een univers point! En, Gentle pakt hem nog ook. Bij de mensen van “Team Awesome” valt ie niet meteen. Wat gebeurt hier nu? Niemand had dit scenario kunnen voorspellen. Even uitrekenen:
DH – GBS : 11-5; SCH-DH : 5-4; SCH-GBS : 7-8. Dat is dus +5 voor DH, 0 voor Schijnwerpers, -5 voor Gentle. Jawel hoor, Team Awesome speelt weer mee voor de titel. Meer nog, als de laatste wedstrijd gewonnen wordt, zijn ze hoe dan ook kampioen!
Deze motivatie werkt als kerosine op de Hasseltse motor en dat hebben de Gentle Green Scuds geweten. 12-1 om de oren, Team Awesome pakt geen risico’s. De titel is binnen!

Tijd voor een klein feestje. Douchepintjes worden ingeruild voor douchebubbles.

Conclusie: Elke wedstrijd moet gespeeld worden!

Author | admin Comments | 0 Date | March 6, 2011

categories & tags

 • Facebook

  Op zaterdag 3 maart trekt de Hasseltse frisbee club Diabolic Heaven naar jaarlijkse gewoonte met al hun potten, pannen en voor één keer zonder frisbee naar de Gildenzaal in Kuringen!

  "Waarom?" Omdat dan de befaamde pasta-dag plaatsvindt!

  "Dat is precies zo duur?"
  Nee hoor! Het is een ALL YOU CAN EAT- formule. Dat wil zeggen dat je zoveel mag bijvragen als je wilt, mmm! De prijzen zijn 12 EUR voor volwassenen en 6 EUR voor kinderen onder 13 jaar. Afhalen kan uiteraard ook, dit aan 10 EUR!

  "Helaas, ik kan 's avonds niet..."
  Geen probleem! Kom dan gerust 's middags enkele borden pasta verorberen tussen 11u30 en 14u00!

  "Sorry, ik ben vegetariër..."
  Ook aan jou hebben we gedacht! We hebben dit jaar weer vier verschillende soorten pasta, voor ieder wat wat wils dus!

  Kom het ontdekken en we bezorgen je een overheerlijke
  middag (11:30 tot 14:00) of avond (17:30-22:00)! Je zal er zeker geen spijt van krijgen! ;-)

  Buon appetito! 🍝

  Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van Diabolic Heaven of via inschrijving per e-mail naar yannickvanvoorden@gmail.com met vermelding van het aantal personen + het uur waarop jullie wensen te komen.

  We danken jullie alvast voor jullie steun!

  Oh ja, gelieve niet met de borden te gooien, vraag gerust achter een frisbee! ;-)
  ...

  The Italian Job 2018 - Diabolic Heaven pasta-dag!

  March 3, 2018, 11:30am - March 3, 2018, 10:00pm

  Op zaterdag 3 maart trekt de Hasseltse frisbee club Diabolic Heaven naar jaarlijkse gewoonte met al hun potten, pannen en voor één keer zonder frisbee naar de Gildenzaal in Kuringen! "Waarom?" Omdat dan de befaamde pasta-dag plaatsvindt! "Dat is precies zo duur?" Nee hoor! Het is een ALL YOU CAN EAT- formule. Dat wil zeggen dat je zoveel mag bijvragen als je wilt, mmm! De prijzen zijn 12 EUR voor volwassenen en 6 EUR voor kinderen onder 13 jaar. Afhalen kan uiteraard ook, dit aan 10 EUR! "Helaas, ik kan 's avonds niet..." Geen probleem! Kom dan gerust 's middags enkele borden pasta verorberen tussen 11u30 en 14u00! "Sorry, ik ben vegetariër..." Ook aan jou hebben we gedacht! We hebben dit jaar weer vier verschillende soorten pasta, voor ieder wat wat wils dus! Kom het ontdekken en we bezorgen je een overheerlijke middag (11:30 tot 14:00) of avond (17:30-22:00)! Je zal er zeker geen spijt van krijgen! ;-) Buon appetito! 🍝 Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van Diabolic Heaven of via inschrijving per e-mail naar yannickvanvoorden@gmail.com met vermelding van het aantal personen + het uur waarop jullie wensen te komen. We danken jullie alvast voor jullie steun! Oh ja, gelieve niet met de borden te gooien, vraag gerust achter een frisbee! ;-)

  View on Facebook

  Yesterday Diabolic Heaven rocked the annual Christmas party! A nice ending for 2017, but already focussed on 2018!

  Let's make it a great year together! ⚡️

  Also a special thanks to Fery and Ellen for having us over! 👏

  #BetterWatchOut2018 #LetsGoHeaven
  ...

  View on Facebook

  Last Christmas I gave you my disc, but the very next day, you hucked it away!

  Nonetheless, Diabolic Heaven would like to wish you all a Merry Christmas! 😉🌲
  ...

  View on Facebook

  Onze eerste ploeg speelt vandaag ultimate frisbee in Ka2 in Hasselt. Gewonnen van Leuven en Eigenbrakel. Dadelijk nog Brugge en Brussel op het menu! Support Diabolic Heaven at BUMIC 2017 - day II ...

  View on Facebook

  Zin in iets anders dan een luie zondag? Kom de mixed ploeg zondag 17 december dan zeker aanmoedigen in de sporthal KA2 op de 2de speeldag van het Belgisch indoor kampioenschap Ultimate Frisbee! 💥 ...

  View on Facebook