Over ons

  Home  /  Over ons

Over Diabolic Heaven

In 2002 werd Diabolic Heaven opgericht door enkele Hasseltse jongeren. Zij hadden kennis gemaakt met Ultimate Frisbee bij Disc-o-fever, een Ultimate team dat jammer genoeg stopte op z’n hoogtepunt.

Zonder ervaring maar met veel enthousiasme werd er gestart met Diabolic Heaven. Beetje bij beetje werd er vooruitgang geboekt, ervaring opgedaan, wedstrijden, toernooien en competities gewonnen.

Momenteel is Diabolic Heaven één van de betere Belgische teams met meer dan 70 actieve leden.  Het Hasseltse team heeft heren, dames, mixed en junior teams in competitie.


Iedereen is welkom

Vanaf 6 jaar mag je meedoen aan trainingen bij Diabolic Heaven. Dat houdt echter niemand tegen om later in te stappen. Ieder jaar zijn er spelers van alle leeftijden die ons komen vervoegen. En je moet zelfs nog nooit een frisbee vast gehad hebben om eens naar de training te komen. Onze ervaren trainers leren je met veel geduld hoe je een krak in onze sporttak kan worden!

Diabolic Heaven is meer dan een sportclub

We willen meer zijn dan ‘zomaar’ een sportclub. Diabolic Heaven is een community gebaseerd op vriendschap, goede mentaliteit en respect. Buiten het sportieve aspect hechten we ook veel belang aan sociale projecten.

Enkele voorbeelden:

 • Diabolic Heaven is Plan ouder van Mélanie, een meisje uit Togo. Dankzij onze financiële bijdrage kan Mélanie naar school gaan en is er een waterpomp geïnstalleerd in haar dorpje waardoor de bewoners geen 7km meer moeten wandelen om drinkbaar water te krijgen.
 • Diabolic Heaven moedigt het gebruik van milieuvriendelijke transportmiddelen aan. Zo kan iedereen die met de fiets naar de training komt een stempel vragen om op zijn fietskaart te laten zetten. Wie 50 stempels heeft krijgt een gratis disc! De stempels moeten wel elke training zelf gevraagd worden aan Amélie.
 • Bij verre verplaatsingen stimuleert Diabolic Heaven het carpoolen, mensen die met een volle auto naar een wedstrijd/toernooi rijden krijgen een kilometervergoeding van de club.

 • Facebook

  Unable to display Facebook posts.
  Show error

  Error: Error validating application. Application has been deleted.
  Type: OAuthException
  Code: 190
  Please refer to our Error Message Reference.