Trainingen & wedstrijden

Trainingen

Indien je graag voor de eerste keer wilt komen meetrainen, vragen we je om volgend formulier in te vullen. Zo zijn we zeker dat je op de juiste plaats op het juiste uur aanwezig bent. Soms worden trainingen namelijk gewijzigd door de vele toernooien die we spelen. Je kan ons ook steeds contacteren via mail (info@diabolicheaven.be) of op 0485/32.31.34 voor meer informatie of bij vragen.

Locaties

Afhankelijk van de tijd van het jaar trainen we ofwel op gras, in de sporthal, op zand of een combinatie.

  • Gras: Complex Heksenberg (Heksenbergstraat, Hasselt)
  • Sporthal: Go Next (Elfde Liniestraat 14, Hasselt)
  • Zand: het beachveld tegenover de sporthal in Runkst (Djef Swennenstraat, Hasselt)

Tijdstip

Instappen kan op elk moment! Neem even contact met ons op en we geven je graag meer informatie!

Trainingsuren:

  • Volwassenen: woensdag 20u – 22u en zondag 16u – 18u
  • Junioren: woensdag 19u – 20u30 en zaterdag 10u – 11u30
  • Opgelet: onze trainingsuren en locaties kunnen afwijken tijdens de winterperiode (november t.e.m. februari) en de zomervakantie (juli t.e.m augustus). Indien je graag een keertje wilt komen proberen tijdens deze periode vragen we je om zeker het ‘Kom eens proberen’ formulier in te vullen of ons een mailtje te sturen.

De trainingen voor junioren duren anderhalf uur. Zij beginnen iets vroeger zodat ze zeker op tijd in hun bed liggen, want een goede nachtrust is belangrijk voor topsporters in wording!

Wil je eens proberen of Ultimate Frisbee iets voor jou is? Kom het dan gerust eens proberen! Bij onze club kan je een maand lang gratis meetrainen. Wedden dat je onmiddellijk verkocht zal zijn?

Wedstrijden

Diabolic Heaven speelt mee in de drie verschillende Belgische competities.

  1. ‘outdoor’ op gras
  2. ‘indoor’ in een sporthal
  3. ‘beach’ op het strand

De competities in België worden in toernooivorm gespeeld. Zo wordt de outdoor competitie gespeeld over twee weekenden. Iedereen kan in de competitie op zijn/haar niveau spelen, beginners kunnen zo al na enkele maanden trainen meedoen aan competitiewedstrijden. Daarnaast nemen we ook deel aan tal van toernooien, zowel in binnen- als buitenland.

Wedstrijdkalender 2022-2023

Bij Diabolic Heaven is het echter niet zo dat je moet meedoen aan wedstrijden. Sommige mensen kiezen ervoor om enkel de trainingen mee te doen, dat kan perfect, maar eens je meekomt op toernooi ben je verkocht voor de rest van je leven! Geloof ons maar! 😉